Actueel: Download de voorbeeldbrief betalinguitstel belasting
 

All-in pakket voor MKB

Het voeren van een administratie behoort meestal niet tot de meest favoriete klussen van een midden- of klein bedrijf met personeel (Eenmanszaak / VOF / BV). En daarnaast is het best lastig om naast je werk ook nog eens altijd op de hoogte te zijn van alle fiscale regels eventuele belastingvoordelen.

Expert in mkb-administraties

The Numbers People zijn gespecialiseerd in het voeren van administraties, indienen van correcte btw-aangiftes, opstellen van jaarcijfers, loonstrookverwerking, verzuim / verlof / arbeidscontracten én we denken graag met je mee hoe je meer belasting kunt besparen. Onze doelgroepen zijn MKB, maar ook ZZP-ers zijn welkom. Al voor € 140,- per maand!

All-in tarief

Wij nemen voor jouw onderneming de totale administratiezorgen uit handen voor een vast all-in tarief van € 140,- per maand. Zo weet je precies waar je aan toe bent!

Hoe ziet ons all-in MKB-pakket er uit:

Verwerking van jullie administratie (digitaal)

Wij voeren jouw administratie op manier die bij de tijd past: volledig digitaal. Het enige wat je zelf hoeft te doen, is het ter beschikking stellen van jouw facturen (digitaal). Wij controleren ze, boeken ze in en hiermee bouwen we direct aan het fundament voor jouw IB- / BV- aangifte.

300 facturen (documenten) per jaar

In dit MKB all-in pakket van €140,- is het voeren van de administratie van jouw bedrijf tot 300 documenten (facturen plus bonnetjes) per jaar inbegrepen. Zijn er meer dan 300 documenten per jaar, dan stemmen we samen af over een op maat all-in tarief voor jouw onderneming.

Kwartaalrapportage

Wij voeren jouw administratie volledig digitaal en eens per kwartaal stellen wij een handige kwartaalrapportage op. Je krijgt direct inzicht in hoe je bedrijf er financieel voor staat en we maken gelijk een prognose van wat er aan belasting betaald moet worden.

4x btw-aangifte per jaar

Daarnaast zorgen wij er voor dat de btw-aangifte voor jouw bedrijf 4 x per jaar wordt opgesteld. Op basis van jouw administratie en onze tips en adviezen hierover krijg je van ons een heldere en concrete concept btw-aangifte die je zo kunt indienen.

Foutloze facturen

Vaak blijkt dat er bij ondernemers toch regelmatig facturen worden verstuurd die foutjes betreffen. Dit wil je niet, want dit kan gemakkelijk in je nadeel werken. Wij controleren de facturen en geven hierover ook advies. Als wij foutjes tegenkomen, ontvang je van ons direct feedback.

Aangifte inkomstenbelasting / Vennootschapsbelasting

Eén keer per jaar stellen wij op basis van jouw administratie de aangifte inkomstenbelasting op, of als je een BV hebt: de vennootschapsbelasting. Naast het correct invullen en klaarzetten hiervan gaan we vooral op zoek naar belastingvoordelen voor jouw onderneming.

IB-op-tijd-garantie

Op tijd je IB-aangifte indienen kan elk jaar weer momenten van stress bezorgen. Wij hebben onze dienstverlening zo ingericht dat wij altijd jouw IB-aangifte op tijd klaar hebben staan. En het werkt. Meer weten? Neem contact met ons op!

Salarisstroken voor medewerkers (loonadministratie)

Naast het verzorgen van de reguliere financiële administratie is het ook mogelijk om aan ons de salarisadministratie uit te besteden. Dit betekent dat wij aan de gang gaan met met de arbeidsovereenkomst en aanvullende informatie (werkuren, ziekte-uren, vakantie-uren) die wij omtoveren tot complete loonstrookjes. Ook maken we de loon- en/of pensioenaangifte op. Zodat je alles tijdig in huis hebt en kunt betalen.

Loonadministratie plus mogelijkheden

Naast onze scherp geprijsde loonstrook- / salarisverwerking (al vanaf € 8,30 p/s) biedt Den Hartog ook handige aanvullende activiteiten, zoals: aanmelden bij verzuimverzekeraar, online verzuim- en verloftool, opstellen arbeidscontracten etc. aan.

Spin in het administratieve en financiële web

Onze klanten hebben ons niet alleen gekozen voor het standaard administratieve werk, maar juist voor de hele bundel! Wij denken met je mee, we adviseren zodra wij verbeterpunten zien en je kunt altijd bij ons terecht met je vragen over de administratie van jouw onderneming. We ontzorgen onze klanten in het MKB en helpen met besparen op belasting.

En dat allemaal voor een aantrekkelijk tarief van € 140,-

Uitbreiding mogelijk

Dit pakket is een erg mooie basis voor bedrijven in het MKB met personeel, maar wij zijn thuis in alle administratie- / belasting activiteiten. Zijn er extra wensen of is je administratie groter dan 300 facturen (documenten) en 3 medewerkers, dan stellen we voor jouw bedrijf een mooi maatwerkpakket samen.

Wil jij ook je administratie excellent uitbesteden?

Maak een afspraak voor ons spreekuur of laat je gegevens achter. Dan nemen wij contact met je op!
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Voordelen op een rijtje

  1. Altijd (digitale) inzage in jouw administratie
  2. Prognose inkomstenbelasting
  3. Actieve bedrijfscoaching
  4. Factureringstool van Exact
  5. Alles onder één dak
  6. Totale ontzorging
Maak een afspraak

Neem gerust contact op

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Twijfel je of jouw administratie overgenomen kan worden door The Numbers People? Of heb je andere vragen voor ons? Wij staan voor je klaar! Geen vraag is te gek, bel ons gerust.

Bel ons op 030-3200059
The Numbers People Collega
 
 
© 2021 Specialist in administratie