Kom jij bij ons werken? Bekijk hier alle vacatures!
 

Startersadvies. Voor ondernemers die graag hun boekhouding en belastingzaken op orde hebben.

Startersadvies, wat houdt dat precies in? 

Als startend ondernemer moet je veel regelen. Je moet bijvoorbeeld een keuze maken voor een ondernemingsvorm. Is een eenmanszaak of bv voor jouw bedrijf het meest geschikt? 

Zodra de inschrijving bij de Kamer van Koophandel is afgerond, ontvang je al snel een stapel blauwe enveloppen van de belastingdienst in de brievenbus. De kans is groot dat je op korte termijn een eerste belastingaangifte moeten indienen. 

Dat is hét moment om de boekhouding op te starten. Begin je een bedrijf met personeel? Dan is er naast de boekhouding ook een salarisadministratie nodig. Wij zijn experts op dit gebied en helpen jou daar graag mee op weg. 

Startersadvies verzorgen wij op basis van één-op-één adviesgesprekken. In deze leerzame sessies kun je ons jouw prangende vragen stellen en vertellen wij je meer over de belangrijkste belastingzaken. Daarnaast organiseren wij waardevolle workshops waarin jij meer kennis opdoet over verschillende thema’s, gericht op onder andere cijfers en boekhouding.

Je boekhouding volledig op orde, wat is daar allemaal voor nodig?

Meer dan 300 ondernemers laten hun bedrijfsadministratie door onze boekhouders en belastingspecialisten verzorgen. Op basis van een vast bedrag per maand nemen wij alle werkzaamheden voor jouw boekhouding en belastingzaken uit handen. Een opsomming van wat wij voor jou kunnen doen: 

  • Periodiek verzorgen van de financiële administratie
  • Alles op het gebied van loonadministratie (zoals salarisstroken en jaaropgaves)
  • Btw-aangiftes opmaken en opsturen naar de belastingdienst
  • Belastingadvies & consulting op basis van een handige strippenkaart
  • Belastingaangiftes verzorgen, zoals vennootschapsbelasting, dividendbelasting en inkomstenbelasting
  • Jaarstukken opmaken voor de kamer van koophandel of bank
  • Administratieve begeleiding op een locatie naar keuze door de specialisten van The Numbers People

Daarnaast organiseren wij workshops zodat jij financieel slim en toekomstgericht te werk kunt gaan. Als klant van The Numbers People kun je ook gebruik maken van onze collectieve voordelen. Wil je weten wat die voordelen zijn? Neem contact met ons op!

Vrijblijvend adviesgesprek met The Numbers People 

Heb jij behoefte aan wat startersadvies? Dat is niet zo gek, want er komt veel op je af als je een onderneming start. Meld je hieronder direct aan en wij helpen je verder! Heb je de aanvraag afgerond? Dan krijg je van ons binnen enkele dagen bericht.

Neem gerust contact op

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Twijfel je of jouw administratie overgenomen kan worden door The Numbers People? Of heb je andere vragen voor ons? Wij staan voor je klaar! Geen vraag is te gek, bel ons gerust.

Bel ons op 030-3200059
The Numbers People Collega
© 2024 Specialist in administratie