Kom jij bij ons werken? Bekijk hier alle vacatures!
 

Coronavirus belastingadvies, uitgebreide hulp voor jou als ondernemer.

Den Hartog zet zich als administratiekantoor graag in voor jou als ondernemer. Naar aanleiding van de genomen maatregelen door de regering ten aanzien van het coronavirus, hebben we daarom deze informatiepagina samengesteld. Je treft hier informatie met betrekking tot het aanvragen van betalingsuitstel bij de Belastingdienst. Ook vertellen we je in het kort de mogelijkheid tot het aanvragen van werktijdverkorting bij het UWV. Je kunt natuurlijk bij ons terecht voor financieel- en ondernemersadvies. Wij helpen ZZP-ers, bedrijven in het MKB en natuurlijk ook horeca ondernemers. Onze aanpak is erop gericht om ondanks het coronavirus de financiële huishouding van je bedrijf op orde te hebben.

Uitstel van betaling belastingdienst vanwege COVID-19.

Ondernemers die in financiële problemen komen vanwege het coronavirus, kunnen bij de Belastingdienst vragen om uitstel van betaling van diverse belastingen. Dit geldt bijvoorbeeld voor de inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting (btw) en loonbelasting. Je komt hiervoor in aanmerking als je omzet misloopt en je hierdoor een betalingsprobleem hebt. Wanneer dit van toepassing is, kun je bij ons kosteloos een voorbeeldbrief downloaden.

Werktijdverkorting door het coronavirus

Voor deze regeling kom je in aanmerking als je tijdelijk voor medewerkers minder of geen werk hebt. Wanneer je verwacht hier minimaal 2 weken hinder aan te ondervinden is dit het geval. Deze regeling dient via het UWV te worden aangevraagd. Dit betekent dat het UWV tijdelijk een deel van de salarisbetaling op zich neemt. Je hebt daardoor dus tijdelijk minder personeelskosten. Wij als administratiekantoor kunnen deze zorg voor je uit handen nemen, zodat jij je als ondernemer kunt richten op andere zaken. Heb je hier vragen over? Of wil je dat wij dit voor jou organiseren? Rechtsboven op deze pagina tref je ons telefoonnummer aan.

Financieel advies voor MKB en HORECA bedrijven

Administratiekantoor en coronavirus counseling

Wanneer je als ondernemer verregaande problematiek ervaart bieden we je de mogelijkheid tot een persoonlijk begeleidingsgesprek. We kijken vanuit onze ervaring als ondernemer (minstens 15 jaar) en financieel specialist met je mee. En nemen waar mogelijk de benodigde werkzaamheden bij je uit handen. We begeleiden je dan bijvoorbeeld bij het aanvragen van coronavirus werktijdverkorting. Ook kunnen we je helpen aan diverse inzichten en handvatten om “je bedrijf te redden”. Kortom we helpen je grip te krijgen op de effecten van het coronavirus op je bedrijf.

Let op : deze service is specifiek bedoeld voor relatief kleine ondernemingen (ZZP, MKB, HORECA). Heb je een groot bedrijf (20 FTE of meer) dan kunnen we je doorverwijzen naar een geschikte partner binnen ons netwerk.

Wil je met spoed zo een adviesgesprek? Dan verzoeken we je om ons te bellen op 035-2031393 of 030-2203055. Een bericht achterlaten mag natuurlijk ook. We nemen dan zo spoedig als mogelijk contact met je op.

Neem gerust contact op

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Twijfel je of jouw administratie overgenomen kan worden door The Numbers People? Of heb je andere vragen voor ons? Wij staan voor je klaar! Geen vraag is te gek, bel ons gerust.

Bel ons op 030-3200059
The Numbers People Collega
 
 
© 2024 Specialist in administratie