Kom jij bij ons werken? Bekijk hier alle vacatures!
 

Administratie en boekhouding voor de detailhandel

Op zoek naar een boekhoudkantoor?

Ben je ondernemer in de detailhandel en wil je jouw administratie en boekhouding uitbesteden aan een administratiekantoor dat bekend is met jouw branche? Wij nemen jouw administratie uit handen, zodat jij je kunt concentreren op jouw dagelijkse werkzaamheden. Wij voeren jouw boekhouding, verzorgen de btw aangifte en we maken de jaarcijfers van jouw bedrijf op, inclusief aangifte inkomstenbelasting.

Zekerheid in de detailhandel

The Numbers People is gespecialiseerd in administratie en boekhouding voor de detailhandel. Voor een vast bedrag per maand nemen wij alle administratieve en belastingzaken van jouw bedrijf uit handen. We boeken in en stellen de aangifte voor de omzetbelasting en inkomstenbelasting voor jou op. En als je wilt, komen we zelfs naar je toe! Twee keer per jaar plannen we samen een voortgangsgesprek, waarin we meekijken naar jouw financiële uitdagingen en doelstellingen. Tijdens deze gesprekken kunnen we je een passend advies geven over jouw administratie en belastingen.

Detailhandel administratie abonnement

Wij verzorgen de totale administratie en belastingzaken van jouw onderneming. De facturen worden door ons ingeboekt en we stellen de belastingaangiftes (omzetbelasting en inkomstenbelasting) voor jou op. Twee keer per jaar komen we langs voor een adviesgesprek. Een service-abonnement kun je al bij ons afsluiten voor slechts € 247,- per maand. Voor een vast bedrag per maand is je administratie geregeld, heb je altijd zicht op je cijfers en heb je een financieel adviseur die met je meedenkt over de toekomst van jouw bedrijf.

Een besparend belletje

Bij The Numbers People houden we van cijfers en begrijpen deze ook! Daarom zien wij het als onze taak om jou te voorzien van (extra) informatie en advies. Wij verzorgen dan ook niet alleen jouw boekhouding, maar we verdiepen ons in de cijfers. Als wij zien dat je ergens kunt besparen of als we een andere tip hebben die jouw bedrijf verder kan helpen, dan nemen we persoonlijk contact met je op. Als financieel adviseur vinden we het belangrijk om met je mee te denken over de toekomst van jouw bedrijf!

Gespecialiseerd in detailhandel administraties

Wij hebben veel ervaring in verschillende branches. Zo hebben we ook specialisten die al jaren werken voor onze klanten in de detailhandel. Hierdoor weten we precies wat de belangrijkste zaken in jouw administratie zijn en waar je op moet letten. Je kunt bij ons rekenen op een persoonlijke aanpak!

Meer weten?

Maak een afspraak voor ons kennismakingsgesprek of laat je gegevens achter. Dan nemen wij snel contact met je op!

Neem gerust contact op

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Twijfel je of jouw administratie overgenomen kan worden door The Numbers People? Of heb je andere vragen voor ons? Wij staan voor je klaar! Geen vraag is te gek, bel ons gerust.

Bel ons op 030-3200059
The Numbers People Collega

Voordelen op een rijtje

  1. Gastvrij en persoonlijk contact
  2. Collectieve voordelen
  3. Verregaande belastingexpertise
  4. Groeiplan voor ondernemers
  5. Specialist in digitaal werken
  6. Flexibele betalingscondities
  7. Totale ontzorging
  8. Vast bedrag per maand

Maak een afspraak
© 2024 Specialist in administratie