Kom jij bij ons werken? Bekijk hier alle vacatures!
 

Service abonnement voor het uitbesteden van de salarisadministratie

Maak het jezelf gemakkelijk en besteed je salarisadministratie uit aan The Numbers People!
Het voeren van een salarisadministratie is specialistisch werk dat vaak veel tijd kost. Wanneer je de salarisadministratie van je bedrijf aan ons uitbesteedt, dan wordt alles tot in de puntjes verzorgd tegen een aantrekkelijk tarief.

Wij ontzorgen je met professionele salarisadministratie!

Wat kun je verwachten:

1. Eenmalige opzet salarisadministratie

Om de verloning van jullie personeel direct goed uit te voeren, is eenmalige een opzet nodig. Op basis van de verkregen input richten wij jullie salarisadministratie volledig in. Hiervoor rekenen wij een eenmalig bedrag. De hoogte van het bedrag is afhankelijk van het aantal medewerkers en het gewenste service-abonnement.

2. Verzorgen aangifte loonbelasting

Maandelijks verzorgen we de aangifte loonbelasting gebaseerd op de werkelijke gegevens. Hier hoeft niets meer aan gedaan te worden en kan direct door naar de belastingdienst. Eenvoudiger kunnen we het niet maken! Ook als medewerkers pensioen opbouwen, nemen we dit standaard mee in onze werkzaamheden.

3. Ziekte- en verlofverwerking

Naast de reguliere verloning nemen we alle specifieke zaken mee. Zodra medewerkers ziek zijn of verlof hebben, wordt dit in de salarisadministratie bijgehouden. Deze informatie hoeft alleen maar aan ons doorgegeven te worden, de rest verzorgen wij.

4. Vaste tarieven all-in

Het vaste tarief voor het indienen van een loon of pensioenaangifte bedraagt € 23,00.

Dit is onze staffel voor de loonstroken:
– 1 t/m 4 medewerkers: € 11,00 per loonstrook
– 5 t/m 9 medewerkers: € 10,65 per loonstrook
– 10 t/m 19 medewerkers: € 10,15 per loonstrook
– vanaf 20 medewerkers: € 9,60 per loonstrook

Uitgebreide service mogelijkheden

Je kunt er ook voor kiezen om je service-abonnement uit te breiden. We kunnen, naast de eerder genoemde werkzaamheden voor de salarisadministratie, ook aangrenzende activiteiten voor je oppakken. Denk aan verzuimmanagement, contractbeheer etc. Wij vertellen je hier graag meer over in een persoonlijk gesprek!

Salarisadministratie met persoonlijke benadering

We hechten erg veel waarde aan persoonlijk contact en kennen onze klanten door en door. Hierdoor benaderen we onze klanten proactief bij bijvoorbeeld wijzigingen in de wetgeving of in bepaalde cao’s.

Meer informatie / offerte aanvragen

Wil je exact weten wat het inhoudt om je salarisadministratie uit te besteden en wat de kosten bedragen? Vraag dan hier vrijblijvend een offerte salarisadministratie aan.

Neem gerust contact op

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Twijfel je of jouw administratie overgenomen kan worden door The Numbers People? Of heb je andere vragen voor ons? Wij staan voor je klaar! Geen vraag is te gek, bel ons gerust.

Bel ons op 030-3200059
The Numbers People Collega

Voordelen op een rijtje

  1. Gastvrij en persoonlijk contact
  2. Collectieve voordelen
  3. Verregaande belastingexpertise
  4. Groeiplan voor ondernemers
  5. Specialist in digitaal werken
  6. Flexibele betalingscondities
  7. Totale ontzorging
  8. Vast bedrag per maand

Maak een afspraak
© 2024 Specialist in administratie