Kom jij bij ons werken? Bekijk hier alle vacatures!
 

Bekijk alle vacatures

The Numbers People breidt uit! Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie als je ons team wilt komen versterken.

Ben gastvrij & ontzorg


Alle one-stop-shops (ondernemerswinkels) bevinden zich in de winkelstraat. Deze zijn letterlijk en figuurlijk gevestigd tussen de ondernemers. Gratis parkeren kan je er op loopafstand en de bus stopt vlakbij. Ondernemers kunnen binnen lopen wanneer het hun uitkomt, voor het stellen van een vraag of het uitbesteden van allerhande administratie en/of belastingzaken. Ook zijn er flexwerkplekken, bedoeld voor zowel cliënten als medewerkers van The Numbers People.

Deze winkelafdeling blinkt uit in gastvrijheid en is daarmee ook geschikt voor hospitalty talent met een afgeronde opleiding aan de hogere hotelschool.

Is dit wat je zoekt? Lees dan verder of solliciteer direct als:

Draag bij met hoogwaardige dienstverlening


Onze Shared Services afdeling is o.a. verantwoordelijk voor het verwerken van alle voorkomende bedrijfsadministraties, het opstellen van financiële rapportages en jaarrekeningen. Ook alle werkzaamheden op het gebied van de salarisverwerking vallen onder de verantwoordelijkheid van dit team.

Betreft dit jouw expertige? Solliciteer dan op één van deze vacatures:

Versterk ons management-team


Ambitie & organiserend talent is het DNA van deze afdeling. Zij vertalen de kernwaarden van The Numbers People tot actie gerichte plannen, faciliteren alle teams en zijn verantwoordelijk voor diverse projecten. Alles op een persoonlijke en gastvrije manier.

Ben je een niet al te bazig type? Reageer dan op de vacature die jou aanspreekt :

Boekhouder en salarismedewerker

Maak organisaties toekomstgericht


De consultancy afdeling stort zich op allerhande vraagstukken van ondernemers. En bieden hun organisatie nieuwe perspectieven op het gebied van de financiële huishouding, de administratieve organisatie, personeelszaken en fiscaliteit. Ook helpen zij op een gastvrije en daadkrachtig wijze bij de implementatie.

Kijk jij er naar uit om met jouw expertise bij te dragen?

Of help ondernemers nog slimmer te werken


The Numbers People “Academy” helpt ondernemers en collega’s om slimmer te werken. Dit doen zij o.a. door het omscholen van de “klassieke” boekhouder naar een moderne HR- of Financieel business intermediair. En is samen met personeelszaken verantwoordelijk voor het inwerkprogramma & de permanente opleiding van alle medewerkers.

De cliënten/ondernemers mogen reken op een ervaren bedrijfscoach en zullen nieuwe inzichten opdoen wanneer zij deelnemen aan workshops of een informatiebijeenkomst bezoeken.

Past dit bij jou? Reageer dan op een van onze vacatures of bel ons!

Neem gerust contact op

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Twijfel je of jouw administratie overgenomen kan worden door The Numbers People? Of heb je andere vragen voor ons? Wij staan voor je klaar! Geen vraag is te gek, bel ons gerust.

Bel ons op 030-3200059
The Numbers People Collega

Wat zijn jouw ambities?

Ambitie en het altijd in ontwikkeling zijn zit in ons DNA. Dit geeft verbinding en biedt jouw een veilige werkomgeving om te bouwen aan jouw droom. Of je nu wilt leren hoe je een nieuwe rol kunt invullen, verdiepen in een bepaald thema of werken aan je persoonlijke droom: binnen The Numbers People kun jij jouw eigen route kiezen. Vind jouw plek in een van onze vakgebieden Ontzorgen, Eigen(wijs), Toekomstgericht of Slimmer werken.

Maak een afspraak
© 2024 Specialist in administratie