Kom jij bij ons werken? Bekijk hier alle vacatures!
 

Bekijk alle vacatures

The Numbers People breidt uit! Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie als je ons team wilt komen versterken.

Ben gastvrij & ontzorg


Alle one-stop-shops (ondernemerswinkels) bevinden zich in de winkelstraat. Deze zijn letterlijk en figuurlijk gevestigd tussen de ondernemers. Gratis parkeren kan je er op loopafstand en de bus stopt vlakbij. Ondernemers kunnen binnen lopen wanneer het hun uitkomt, voor het stellen van een vraag of het uitbesteden van allerhande administratie en/of belastingzaken. Ook zijn er flexwerkplekken, bedoeld voor zowel cliënten als medewerkers van The Numbers People.

Deze winkelafdeling blinkt uit in gastvrijheid en is daarmee ook geschikt voor hospitalty talent met een afgeronde opleiding aan de hogere hotelschool.

Is dit wat je zoekt? Lees dan verder of solliciteer direct als:

Balie medewerker (front office)

FIN. Business intermediair

HR. Business intermediair

Draag bij met hoogwaardige dienstverlening


Onze Shared Services afdeling is o.a. verantwoordelijk voor het verwerken van alle voorkomende bedrijfsadministraties, het opstellen van financiële rapportages en jaarrekeningen. Ook alle werkzaamheden op het gebied van de salarisverwerking vallen onder de verantwoordelijkheid van dit team.

Betreft dit jouw expertige? Solliciteer dan op één van deze vacatures:

Versterk ons management-team


Ambitie & organiserend talent is het DNA van deze afdeling. Zij vertalen de kernwaarden van The Numbers People tot actie gerichte plannen, faciliteren alle teams en zijn verantwoordelijk voor diverse projecten. Alles op een persoonlijke en gastvrije manier.

Ben je een niet al te bazig type? Reageer dan op de vacature die jou aanspreekt :

Teamleider

Directie assistent

Algemeen directeur

Boekhouder en salarismedewerker

Maak organisaties toekomstgericht


Fiscalist MKB praktijk

Senior FINANCE consultant

Senior HR consultant

Of help ondernemers nog slimmer te werken


Training ontwikkelaar

Trainer/Opleider

Bedrijfscoach

Neem gerust contact op

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Twijfel je of jouw administratie overgenomen kan worden door The Numbers People? Of heb je andere vragen voor ons? Wij staan voor je klaar! Geen vraag is te gek, bel ons gerust.

Bel ons op 030-3200059
The Numbers People Collega

Wat zijn jouw ambities?

Ambitie en het altijd in ontwikkeling zijn zit in ons DNA. Dit geeft verbinding en biedt jouw een veilige werkomgeving om te bouwen aan jouw droom. Of je nu wilt leren hoe je een nieuwe rol kunt invullen, verdiepen in een bepaald thema of werken aan je persoonlijke droom: binnen The Numbers People kun jij jouw eigen route kiezen. Vind jouw plek in een van onze vakgebieden Ontzorgen, Eigen(wijs), Toekomstgericht of Slimmer werken.

Maak een afspraak
© 2023 Specialist in administratie