Kom jij bij ons werken? Bekijk hier alle vacatures!
 

Online administratie boekhouding

Zelf je administratie doen (als zzp’er of mkb-bedrijf) komt niet zo vaak meer voor. Zeker omdat de moderne mogelijkheden steeds verder reiken om op een eenvoudige manier je administratie uit te besteden.

De perfecte online administratie
Ons kantoor is gespecialiseerd in het voeren van administraties, het meeste helemaal digitaal en online! Wij zorgen voor correcte btw-aangiftes, het opstellen van jaarcijfers en we geven advies hoe je met jouw bedrijf belasting kunt besparen. Omdat bijna al onze activiteiten helemaal online zijn, zit hier ook een gunstig prijskaartje aan!

All-in tarief
Los van de aantrekkelijke prijs bieden wij onze online administratiedienstverlening ook all-in aan. Voor een vast bedrag per maand weet je precies waar je aan toe bent en ontzorgen wij je op alle facetten.

Ons aantrekkelijke online administratiepakket:

√ Online verwerking administratie
Jouw administratie wordt volledig gedigitaliseerd. Je krijgt toegang tot je eigen beveiligde online omgeving waar eenvoudig facturen kunnen worden gemaakt en geüpload. Wij controleren de facturen, boeken ze in en bieden hiermee de basis voor jouw administratie.

√ 300 facturen per jaar
In dit basis online administratiepakket zit standaard de verwerking van 300 verkoopfacturen per jaar. Mocht jouw administratie groter zijn, dan spreken we ook weer een vast maandtarief af voor al onze werkzaamheden.

√ Kwartaalrapportage
Vier keer per jaar ontvang je van ons een kwartaalrapportage. Hierin wordt alle beschikbare informatie verwerkt, zodat je een goed beeld hebt van hoe je bedrijf er financieel voor staat.

√ 4x btw-aangifte per jaar
Daarnaast zorgen wij ervoor dat de btw-aangifte voor jouw bedrijf 4x per jaar wordt opgesteld. Op basis van jouw online administratie en onze tips en adviezen hierover krijg je van ons een helder en concreet concept aangifte btw.

√ Foutloze facturen
Alle facturen die je online beschikbaar stelt, worden door ons gecontroleerd en ingeboekt. Dat betekent ook dat als hier foutjes in mochten zitten, wij dit signaleren en aan je terugkoppelen. Een soort extra check dus!

√ Aangifte inkomstenbelasting / vennootschapsbelasting
Eén keer per jaar stellen wij op basis van jouw administratie de aangifte inkomstenbelasting op of, indien je een bv hebt, de vennootschapsbelasting. Naast het correct invullen en klaarzetten hiervan gaan we vooral op zoek naar op maat belastingbespaarmogelijkheden.

√ Inclusief advies
Naast het voeren van je online administratie, het verzorgen van de btw-aangifte, de kwartaalrapportages en de aangifte voor de inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting denken wij ook met je mee. Op basis van jouw online administratie geven wij advies en kun je met al je vragen bij ons terecht!

En dat allemaal voor een aantrekkelijk tarief van € 192,-.

Wil je ook genieten van de voordelen van onze online administratie?
Maak een afspraak voor een Skype-sessie of laat je gegevens achter. Dan nemen wij contact met je op!

Een compleet overzicht van onze diensten:
– All-in administratiepakket zzp
– All-in administratiepakket mkb
– All-in administratiepakket online
– Salarisadministratie deluxe
– Interim adminstrateur & advies

Ook mogelijk
– belastingadvies
– IB aangifte

Neem gerust contact op

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Twijfel je of jouw administratie overgenomen kan worden door The Numbers People? Of heb je andere vragen voor ons? Wij staan voor je klaar! Geen vraag is te gek, bel ons gerust.

Bel ons op 030-3200059
The Numbers People Collega
 
 
© 2024 Specialist in administratie