Kom jij bij ons werken? Bekijk hier alle vacatures!
 

Kom jij bij ons werken?

Ondernemers helpen nog slimmer te werken

Pak mee aan. Bij The Numbers People helpen we ondernemers slimmer te werken, zodat hun bedrijven gericht zijn op de toekomst en zij niet worden beïnvloed door cijfer stress. Jij kunt daaraan bijdragen door samen met ons slim aan te pakken, jouw eigen ambities en die van ondernemers op een gastvrije manier kleur te geven. Bouw mee, ervaar onze hospitality en ontdek alle mogelijkheden bij The Numbers People.

Samen slim aanpakken

Daadkrachtig als we zijn pakken we aan. Slim. Met een blik vooruit. Niet voor niks een tikkeltje eigen(wijs). Maar vooral gastvrij. Dit doen we als team, ieder met zijn eigen talent, kennis en kunde. Met veel waardering voor eigen initiatief.

Zie je nieuwe kansen of mogelijkheden? Zowel voor The Numbers People , als voor jezelf? Laat het ons weten! Wij zijn nieuwsgierig naar jou.

Over “Den Hartog – The Numbers People”

The Numbers People is in 2013 opgericht door Bas den Hartog als een eigen(wijs) en gastvrij administratiekantoor. Met de intentie om het klassieke, saaie imago van deze branche aan te pakken. Tezamen met de tijdloze ambitie “ondernemers te helpen om nog slimmer te werken, zodat hun bedrijven toekomstgericht zijn en zij niet worden beïnvloed door cijfer stress”.

Anno 2024 zijn we uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 300 klantrelaties, hebben we onze eigentijdse one-stop-shops geopend letterlijk tussen de ondernemers in de winkelstraat (met gratis koffie, thee en fruit). Wordt er samengewerkt met lokale partners en bestaat het team nu uit 18 direct betrokken mensen met elk hun eigen talenten en ambities.

People gericht op de toekomst

Ambitie en het altijd in ontwikkeling zijn zit in ons DNA. Dit geeft verbinding en biedt jouw een veilige werkomgeving om te bouwen aan jouw droom. Of je nu wilt leren hoe je een nieuwe rol kunt invullen, verdiepen in een bepaald thema of werken aan je persoonlijke droom: binnen The Numbers People kun jij jouw eigen route kiezen. Vind jouw plek in een van onze vakgebieden Ontzorgen, Eigen(wijs), Toekomstgericht of Slimmer werken.

The Numbers People is georganiseerd op basis van deze vakgebieden:

  • One-Stop-Shop ondernemerswinkels – Ben gastvrij & ontzorg.
  • Shared Services – Draag bij aan eigen(wijze) maar hoogwaardige dienstverlening.
  • Consultancy – Maak organisaties toekomstgericht.
  • Academy – Of help ondernemers nog slimmer te werken.

Durf jij het aan?

Gastvrijheid bij The Numbers People

Het “hospitality first principe” betekent bij The Numbers People niet alleen gastvrij en flexibel zijn maar vooral ook inclusie & diversiteit. Daarom bestaan onze teams uit een diverse groep aan mensen. Hospitality People. Zowel qua gender, leeftijd als culturele achtergrond.

Meer diversiteit binnen The Numbers People betekent meer verschillen. Verschillen kunnen spannend zijn, inspirerend of leerzaam. We benutten de kracht van deze verschillen en zorgen voor een veilige werkomgeving.

Wij geloven in een hartelijk welkom voor iedereen.

Voel jij je ook thuis bij die principes? Neem gerust contact met ons op!

Neem gerust contact op

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Twijfel je of jouw administratie overgenomen kan worden door The Numbers People? Of heb je andere vragen voor ons? Wij staan voor je klaar! Geen vraag is te gek, bel ons gerust.

Bel ons op 030-3200059
The Numbers People Collega

Verbluffend werkgeverschap

Maak een afspraak
© 2024 Specialist in administratie