Kom jij bij ons werken? Bekijk hier alle vacatures!
 

Administratie en boekhouding voor kappers

Op zoek naar een boekhoudkantoor voor jouw kapsalon?

Ben je een ondernemer met een eigen kapsalon en wil je jouw administratie en boekhouding uitbesteden aan een administratiekantoor dat bekend is met de kappersbranche? Dan ben je bij The Numbers People aan het juiste adres! Wij nemen jouw administratie graag van je over, zodat jij bij jouw klanten de mooiste kapsels kunt creëren. Wij voeren jouw boekhouding, verzorgen de btw aangifte en we maken de jaarcijfers van jouw kapsalon op, inclusief aangifte inkomstenbelasting .

Zekerheid voor jouw kappersbedrijf

The Numbers People is gespecialiseerd in administraties voor een kapsalon. Voor een vast maandbedrag nemen wij alle administratieve- en belastingzaken van jouw bedrijf uit handen. We boeken in en stellen de aangifte voor de omzetbelasting en inkomstenbelasting voor jou op. En als je wilt, komen we zelfs naar je toe! Twee keer per jaar plannen we samen een voortgangsgesprek, waarin we meekijken naar jouw financiële uitdagingen en doelstellingen. Tijdens deze gesprekken kunnen we je een passend advies geven over de administratie en belastingen voor jouw kapperszaak.

Een besparend belletje

Bij The Numbers People houden we van cijfers en begrijpen deze ook! Daarom zien wij het als onze taak om jou te voorzien van (extra) informatie en advies. Wij verzorgen dan ook niet alleen jouw boekhouding, maar we verdiepen ons in de cijfers. Als wij zien dat je ergens kunt besparen of als we een andere tip hebben die jouw bedrijf verder kan helpen, dan nemen we persoonlijk contact met je op. Als financieel adviseur vinden we het belangrijk om met je mee te denken over de toekomst van jouw bedrijf!

Gespecialiseerd in administratie voor kapsalons

Wij hebben veel ervaring in verschillende branches. Vanaf het begin van The Numbers People hebben wij diverse opdrachtgevers in de kappersbranche. Daardoor weten we precies wat de belangrijkste zaken in jouw administratie zijn en waar we op moeten letten. Je kunt bij ons rekenen op een persoonlijke aanpak!

Meer weten?

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek of laat je gegevens achter. Dan nemen wij snel contact met je op!

Neem gerust contact op

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Twijfel je of jouw administratie overgenomen kan worden door The Numbers People? Of heb je andere vragen voor ons? Wij staan voor je klaar! Geen vraag is te gek, bel ons gerust.

Bel ons op 030-3200059
The Numbers People Collega

Voordelen op een rijtje

  1. Gastvrij en persoonlijk contact
  2. Collectieve voordelen
  3. Verregaande belastingexpertise
  4. Groeiplan voor ondernemers
  5. Specialist in digitaal werken
  6. Flexibele betalingscondities
  7. Totale ontzorging
  8. Vast bedrag per maand

Maak een afspraak
© 2024 Specialist in administratie