Kom jij bij ons werken? Bekijk hier alle vacatures!
 

Service abonnement voor jouw volledige mkb-administratie

Het voeren van een administratie behoort meestal niet tot de meest favoriete klussen van een midden- of klein bedrijf met personeel (eenmanszaak / vof / bv). Daarnaast is het best lastig om naast je werk ook nog eens altijd op de hoogte te zijn van alle fiscale regels en eventuele belastingvoordelen.

Expert in mkb-administraties

The Numbers People is gespecialiseerd in het voeren van administraties, indienen van correcte btw-aangiftes, opstellen van jaarcijfers, loonstrookverwerking, verzuim / verlof / arbeidscontracten én we denken graag met je mee hoe je meer belasting kunt besparen. Onze doelgroepen zijn mkb, maar ook zzp-ers zijn welkom. Al voor € 192,- per maand!

Een vast bedrag per maand

Wij nemen voor jouw onderneming de totale administratiezorgen uit handen voor een vast maandbedrag vanaf € 192,- per maand. Zo weet je precies waar je aan toe bent!

Hoe ziet ons mkb service-abonnement er uit:

Verwerking van jullie administratie (digitaal)

Wij voeren jouw administratie op manier die bij deze tijd past: volledig digitaal. Het enige wat je zelf hoeft te doen, is het ter beschikking stellen van jouw facturen (digitaal). Wij controleren ze, boeken ze in en we bouwen hiermee direct aan het fundament voor jouw IB- / BV- aangifte.

300 facturen (documenten) per jaar

In dit mkb service-abonnement van € 192,- is het voeren van de administratie van jouw bedrijf tot 300 documenten (facturen plus bonnetjes) per jaar inbegrepen. Zijn er meer dan 300 documenten per jaar, dan stemmen we samen af over een op maat tarief voor jouw onderneming.

Kwartaalrapportage

Wij voeren jouw administratie volledig digitaal en eens per kwartaal stellen wij een handige kwartaalrapportage op. Je krijgt direct inzicht in hoe je bedrijf er financieel voor staat en we maken gelijk een prognose van wat er aan belasting betaald moet worden.

4x btw-aangifte per jaar

Ook zorgen wij ervoor dat de btw-aangifte voor jouw bedrijf 4 x per jaar wordt opgesteld. Op basis van jouw administratie en onze tips en adviezen hierover ontvang je van ons een heldere en concrete concept btw-aangifte die je zo kunt indienen.

Foutloze facturen

Vaak blijkt dat er bij ondernemers toch regelmatig facturen worden verstuurd die foutjes bevatten. Dit wil je niet, want dit kan gemakkelijk in je nadeel werken. Wij controleren de facturen en geven hierover advies. Als wij foutjes tegenkomen, ontvang je van ons direct feedback.

Aangifte inkomstenbelasting / Vennootschapsbelasting

Eén keer per jaar stellen wij op basis van jouw administratie de aangifte inkomstenbelasting op, of als je een bv hebt: de vennootschapsbelasting. Naast het correct invullen en klaarzetten hiervan, gaan we vooral op zoek naar belastingvoordelen voor jouw onderneming.

IB-op-tijd-garantie

Op tijd je IB-aangifte indienen kan elk jaar weer momenten van stress bezorgen. Wij hebben onze dienstverlening zo ingericht dat wij altijd jouw IB-aangifte op tijd klaar hebben staan. En het werkt. Meer weten? Neem contact met ons op!

Salarisstroken voor medewerkers (loonadministratie)

Naast het verzorgen van de reguliere financiële administratie is het ook mogelijk om aan ons de salarisadministratie uit te besteden. In dat geval gaan wij aan de gang met de arbeidsovereenkomst en aanvullende informatie (werkuren, ziekte-uren, vakantie-uren), die wij omtoveren tot complete loonstrookjes. Ook maken we de loon- en/of pensioenaangifte op, zodat je alles tijdig in huis hebt en kunt betalen. Voor het verzorgen van de loonadministratie rekenen wij een meerprijs.

Loonadministratie plus mogelijkheden

Wij bieden, naast onze scherp geprijsde loonstrook- en salarisverwerking (al vanaf € 9,25 p/s), ook handige aanvullende activiteiten aan, zoals het aanmelden bij verzuimverzekeraar, online verzuim- en verloftool, opstellen arbeidscontracten etc.

Spin in het administratieve en financiële web

Onze klanten hebben ons niet alleen gekozen voor het standaard administratieve werk, maar juist voor de hele bundel! Wij denken met je mee, we adviseren zodra wij verbeterpunten zien en je kunt altijd bij ons terecht met je vragen over de administratie van jouw onderneming. We ontzorgen onze klanten in het mkb en helpen hen met besparen op belasting.

En dat allemaal voor een aantrekkelijk tarief van € 192,- p/m

Uitbreiding mogelijk

Dit pakket is een erg mooie basis voor bedrijven in het mkb met of zonder personeel. Naast alle diensten die tot dit mkb service-abonnement, zijn wij ook thuis in alle overige administratie- en belastingactiviteiten. Heb je extra wensen of is je administratie groter dan 300 facturen (documenten)? Dan stellen we voor jouw bedrijf graag een aantrekkelijk service-abonnement samen.

Wil jij ook je administratie excellent uitbesteden?

Neem gerust contact op

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Twijfel je of jouw administratie overgenomen kan worden door The Numbers People? Of heb je andere vragen voor ons? Wij staan voor je klaar! Geen vraag is te gek, bel ons gerust.

Bel ons op 030-3200059
The Numbers People Collega

Voordelen op een rijtje

  1. Gastvrij en persoonlijk contact
  2. Collectieve voordelen
  3. Verregaande belastingexpertise
  4. Groeiplan voor ondernemers
  5. Specialist in digitaal werken
  6. Flexibele betalingscondities
  7. Totale ontzorging
  8. Vast bedrag per maand

Maak een afspraak
© 2024 Specialist in administratie