Kom jij bij ons werken? Bekijk hier alle vacatures!
 

Voordelen uitbesteden administratie

Samenwerken met Den Hartog Ondersteuning levert je een aantal zeer interessante voordelen op voor nu en voor de lange termijn:

Altijd (digitale) inzage in jouw administratie

Zodra wij jouw administratie gaan voeren, heb je te allen tijde direct inzicht in jouw administratie. Doordat wij al onze administraties online brengen, kun je altijd zien hoe jouw bedrijf ervoor staat.

Prognose inkomstenbelasting

Naast het voeren van jouw administratie creëren wij ook digitaal inzicht in hoe jouw bedrijf ervoor staat. Op basis van de inkoop- en verkoopfacturen maken wij automatisch een heldere prognose wat je aan inkomstenbelasting moet gaan betalen. Lekker vooraf inzicht!

Actieve bedrijfscoaching

Zodra je klant bent van Den Hartog Ondersteuning, geniet je van actieve bedrijfscoaching. Onze passie ligt niet alleen bij het voeren van perfecte administraties, maar ook in een stuk advies en inzicht geven, zodat je weet hoe een en ander werkt!

Factureringstool van Exact

Als klant van Den Hartog Ondersteuning word je ook voorzien van handige hulpmiddelen. Handmatig factureren hoeft niet meer, wij bieden je vanuit ons all-in pakket een zeer geavanceerde factureringstool (Exact), waardoor factureren nog makkelijker en beter gaat!

Alles onder één dak

Den Hartog Ondersteuning is meer dan een administratiekantoor. Wij boeken in, wij stellen aangiftes op, wij adviseren, wij maken prognoses, wij stellen rapportages op en bij ons kun je terecht met al je vragen. Alles bij elkaar, in één keer geregeld, wie wil dat niet?

Totale ontzorging

Onze werkwijze is erop gericht dat je bijna niets hoeft te doen (alleen het online ter beschikking stellen van je facturen) en dat wij je verder compleet ontzorgen. Jouw focus ligt op de kernactiviteiten van jouw bedrijf, en wij pakken jouw administratie en belastingzaken compleet voor je op.

Neem gerust contact op

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Twijfel je of jouw administratie overgenomen kan worden door The Numbers People? Of heb je andere vragen voor ons? Wij staan voor je klaar! Geen vraag is te gek, bel ons gerust.

Bel ons op 030-3200059
The Numbers People Collega
 
 
© 2024 Specialist in administratie