Kom jij bij ons werken? Bekijk hier alle vacatures!
 

Administratie en boekhouding voor de horeca

Op zoek naar een horeca boekhoudkantoor?

Ben je ondernemer in de horeca en wil je jouw administratie en boekhouding uitbesteden aan een administratiekantoor dat bekend is met de horeca? Wij nemen jouw horeca administratie uit handen, zodat jij je kunt concentreren op het ontvangen van de gasten en hen een fijne ervaring kunt bieden. Wij voeren jouw horeca boekhouding, verzorgen de btw aangifte en we maken de jaarcijfers van jouw horecabedrijf op, inclusief aangifte inkomstenbelasting.

Zekerheid in de horeca

The Numbers People is gespecialiseerd in horeca-administraties. Voor een vast maandbedrag nemen wij alle administratieve en belastingzaken van jouw bedrijf uit handen. We boeken in en stellen de aangifte voor de omzetbelasting en inkomstenbelasting voor jou op. En als je wilt, komen we zelfs naar je toe! Twee keer per jaar plannen we samen een voortgangsgesprek, waarin we meekijken naar jouw financiële uitdagingen en doelstellingen. Tijdens deze gesprekken kunnen we je een passend advies geven over jouw horeca-administratie en belastingen.

Horeca administratie abonnement

Wij verzorgen de totale administratie en belastingzaken van jouw horecazaak. De facturen worden ingeboekt en wij stellen de belastingaangiftes (btw- en inkomstenbelasting) voor jou op. Twee keer per jaar komen we langs voor een adviesgesprek. Een service abonnement kun je al bij ons afsluiten vanaf slechts € 357,50 per maand. Voor dit vaste bedrag per maand is je administratie geregeld, heb je altijd zicht op je cijfers en heb je een financieel adviseur die met je meedenkt over de toekomst van jouw bedrijf.

Een besparend belletje

Bij The Numbers People houden we van cijfers en begrijpen deze ook! Daarom zien wij het als onze taak om jou te voorzien van (extra) informatie en advies. We verzorgen dan ook niet alleen jouw horeca boekhouding, maar we verdiepen ons ook in de cijfers. Als we zien dat je ergens kunt besparen of als we een andere tip hebben die jouw bedrijf verder kan helpen, dan nemen we even persoonlijk contact met je op. Als financieel adviseur vinden we het belangrijk om met je mee te denken over de toekomst van jouw bedrijf!

Gespecialiseerd in horeca administraties

Bas Den Hartog (eigenaar van The Numbers People) heeft zelf meerdere horecazaken gehad. Vanuit zijn netwerk heeft hij al vanaf het begin van The Numbers People diverse opdrachtgevers in de horeca. Bas weet precies wat de belangrijkste zaken in de horeca administratie zijn en waar hij op moet letten. Je kunt bij ons rekenen op een persoonlijke aanpak!

Meer weten?

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek of bel ons.

Neem gerust contact op

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Twijfel je of jouw administratie overgenomen kan worden door The Numbers People? Of heb je andere vragen voor ons? Wij staan voor je klaar! Geen vraag is te gek, bel ons gerust.

Bel ons op 030-3200059
The Numbers People Collega

Voordelen op een rijtje

  1. Gastvrij en persoonlijk contact
  2. Collectieve voordelen
  3. Verregaande belastingexpertise
  4. Groeiplan voor ondernemers
  5. Specialist in digitaal werken
  6. Flexibele betalingscondities
  7. Totale ontzorging
  8. Vast bedrag per maand

Maak een afspraak
© 2024 Specialist in administratie