Kom jij bij ons werken? Bekijk hier alle vacatures!
 

Service abonnement voor jouw volledige zzp-administratie

Hoe groot je bedrijf ook is, als ondernemer wil je het liefst de hele dag doen waar jij goed in bent. Je administratie bijhouden, het indienen van de btw-aangifte en het opstellen van de jaarcijfers stel je liever uit.

Je boekhouding uitbesteden aan een administratiekantoor? Dat is echt niet alleen voor grote bedrijven!

The Numbers People neemt jouw administratieve taken en belastingzaken graag van je over. Met een abonnement vanaf € 142,50 per maand weet je dat het geregeld wordt en kun jij gewoon doen waar je blij van wordt.

Expert in zzp-administraties

Bij The Numbers People werken experts die al jarenlang ervaring hebben in administratie van eenmanszaken. We weten welke voordelen er voor zzp-ers zijn en waar je op moet letten. Meer dan 50% van ons klantenbestand bestaat uit zzp-ers in allerlei branches, zoals de kappersbranche, de horeca en de bouw. Zij hebben dankzij ons abonnement geen omkijken meer naar hun financiële administratie. En nog belangrijker: met onze hulp en adviezen weet je waar je financieel aan toe bent!

De inhoud van ons all-in pakket:

Digitale verwerking administratie

Je volledige administratie in een schoenendoos is verleden tijd! The Numbers People werkt online. Jij hoeft alleen jouw facturen digitaal ter beschikking te stellen en wij doen de rest. De facturen worden gecontroleerd, ingeboekt en vormen de basis voor jouw IB-aangifte en de rapportages die wij jou bieden.

Tot 100 facturen per jaar

Ons scherpe abonnement van € 142,50 per maand geldt voor alle administraties met maximaal 100 documenten. Heb je meer documenten, dan stemmen we samen service-abonnement voor jouw bedrijf af. Heb je minder dan 100 facturen per jaar? Dan past ons instappakket nóg beter bij jou. Twijfel je over welk pakket voor jou geldt? Stuur ons dan gerust een bericht, dan kijken we even met je mee!

Kwartaalrapportage

Jouw hele administratie wordt online geboekt en beheerd. Elk kwartaal stellen wij een kwartaalrapportage voor jou op. In deze rapportage zie je direct hoe jouw bedrijf ervoor staat en weet je wat je straks aan belasting moet gaan betalen. Dat is fijn, want met deze inzichten heb je een beter beeld van jouw zakelijke bankrekening!

Btw-aangifte

Vier keer per jaar stellen wij jouw btw-aangifte op. Op basis van gevoerde administratie en onze expertise op het gebied van btw krijg je van ons een voorstel voor de btw-aangifte. Makkelijker kan het niet.

Foutloze facturen

Vaak blijkt dat er bij ondernemers regelmatig een factuur wordt verzonden waar een foutje in staat. Dit wil je liever niet, want dit kan makkelijk in je nadeel werken. Wij controleren de facturen en geven hierover ook advies. Als wij foutjes tegenkomen, laten we dat meteen aan je weten.

Aangifte inkomstenbelasting

Eén keer per jaar stellen wij op basis van jouw administratie de aangifte inkomstenbelasting op. Naast het normale invulwerk gaan we vooral op zoek naar manieren om deze aangifte zo zuiver en aantrekkelijk mogelijk te maken. Onze expertise op dit vlak leidt vaak tot enorme belastingbesparingen!

IB-op-tijd-garantie

Op tijd je IB-aangifte indienen is altijd even spannend. Het kost vaak meer tijd dan je denkt en omdat het zo’n ingewikkelde klus is, stel je die liever uit. Wij hebben onze dienstverlening zo ingericht dat wij altijd jouw IB-aangifte op tijd klaar hebben staan. En het werkt. Meer weten? Neem contact met ons op!

Meer dan een administratiekantoor

The Numbers People is zoveel meer dan alleen een administratiekantoor. Wij denken met je mee en adviseren je waar voor jou winst te behalen is. We zijn bereikbaar voor jouw vragen en we denken graag met je mee op welke manieren jij jouw financiële doelstellingen kunt behalen.

Meer weten?

Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking, of laat je gegevens achter. Dan nemen wij snel contact met je op!

Neem gerust contact op

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Twijfel je of jouw administratie overgenomen kan worden door The Numbers People? Of heb je andere vragen voor ons? Wij staan voor je klaar! Geen vraag is te gek, bel ons gerust.

Bel ons op 030-3200059
The Numbers People Collega

Voordelen

  1. Gastvrij en persoonlijk contact
  2. Collectieve voordelen
  3. Verregaande belastingexpertise
  4. Groeiplan voor ondernemers
  5. Specialist in digitaal werken
  6. Flexibele betalingscondities
  7. Totale ontzorging
  8. Vast bedrag per maand

Maak een afspraak
© 2024 Specialist in administratie