Kom jij bij ons werken? Bekijk hier alle vacatures!
 

Online loonadministratie

Allround dienstverlening, ook uw loonadministratie

Den Hartog | The Numbers People is een organisatie die naast de gebruikelijke administraties ook advies verzorgt. Dit is voor u ook van belang voor de loonadministratie. Bij het voeren van een loonadministratie komt namelijk veel kijken, met plezier nemen wij voor u deze administratieve last uit handen. Met een “hands on” mentaliteit gaan we voor u aan de slag en zijn ook buiten de normale werktijden bereikbaar voor u beschikbaar. Alle werkdagen van 08:00 tot 18:00 uur.

Online loonadministratie tegen een vast tarief

Voor het maken van de mutaties ten aanzien van uw loonadministratie maken wij gebruik van de online software van Exact. Echter is het ook mogelijk om deze te laten verzorgen in een bekend (lees ander) programma welke voor u vertrouwd is. Op basis van de door u aangeleverde stukken verwerken The Numbers People de gegevens tot een loonstaat, aangifte (20 euro per aangifte) en loonstroken. Voor deze vorm van dienstverlening hanteren we een bedrag per loonstrook, op basis van onderstaande tabel:

1 tot 5 medewerkers: € 10,65 per loonstrook
5 tot 10 medewerkers: € 10,15 per loonstrook
10 tot 20 medewerkers: € 9,60 per loonstrook
20 tot 50 medewerkers: € 9,25 per loonstrook

Heeft uw organisatie meer dan 50 werknemers? In dat geval maken wij graag een passende offerte.

Wie is onze doelgroep

Bedrijven zoals horeca, ZZP en overige MKB, van eenmanszaak, VOF tot BV. Wij bedienen onze doelgroep door heel Nederland, maar voornamelijk in de Randstand. Van Hilversum, Amsterdam, Almere, Rotterdam, Amersfoort, Utrecht, Ede tot woerden.

Neem gerust contact op

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Twijfel je of jouw administratie overgenomen kan worden door The Numbers People? Of heb je andere vragen voor ons? Wij staan voor je klaar! Geen vraag is te gek, bel ons gerust.

Bel ons op 030-3200059
The Numbers People Collega

Voordelen op een rijtje

  1. Gastvrij en persoonlijk contact
  2. Collectieve voordelen
  3. Verregaande belasting expertise
  4. Groeiplan voor ondernemers
  5. Specialist in digitaal werken
  6. Flexibele betalingscondities
  7. Totale ontzorging
  8. Vast bedrag per maand

Maak een afspraak
© 2024 Specialist in administratie