Kom jij bij ons werken? Bekijk hier alle vacatures!
 

Administratiekantoor Amsterdam

Op zoek naar een administratiekantoor in Amsterdam?

Jij bent een ondernemer (zzp, eenmanszaak, vof of bv) en je wilt je vooral concentreren op de zaken waar jij goed in bent. Daarnaast wil je geen omkijken meer naar bijvoorbeeld het juist voeren van jouw boekhouding, het tijdig indienen van jouw btw aangifte, het opmaken van jouw jaarcijfers en jouw aangifte inkomstenbelasting?

Compleet ontzorgen

Administratiekantoor Amsterdam neemt voor een vast maandbedrag al deze administratieve en belastingzaken bij jou uit handen. Wij boeken in, wij stellen de OB- en IB-aangifte voor je op en nemen de jaarcijfers met jou door.

Je betaald een vast bedrag per maand

Wij verzorgen jouw totale administratie en belastingzaken. De boekhouding boeken wij volledig in, stellen de belastingaangiftes (OB en IB) voor je op en 2 x per jaar hebben we een voortgangsadviesgesprek vanaf maar liefst € 99,- per maand. Is dit wat jij van een administratiekantoor in Amsterdam verwacht? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Administratiekantoor Amsterdam voor het uitbesteden van de complete boekhoekhouding

Ons administratiekantoor is gevestigd onder het Olypmische stadion, op een steenworp afstand van centraal Amsterdam, Amstelveen en Diemen. Voor de uitbesteding van jouw administratie hebben we abonnementen die zeer compleet zijn. Onze kennis en kunde zetten wij op een unieke wijze in. The Numbers People is dan ook meer dan een administratiekantoor.

Skyline Amsterdam – Administratiekantoor op steenworp afstand > Wiki

Wij geven startersadvies en bieden financiële coaching

Onze specialisten vinden het leuk om ondernemers op weg te helpen met hun bedrijf. Ook bieden we een groeiplan aan. Dit is vooral geschikt voor ondernemers die graag in korte tijd progressie willen maken met hun bedrijf. Een financieel coach helpt jou onder andere doormiddel van één-op-één gesprekken. Deze gesprekken leveren je waardevolle informatie op.

Wie zijn onze klanten?

Wij werken veelal voor zzp-ers en mkb-ers (van eenmanszaak, vof tot bv) in verschillende branches waaronder horeca, kappers, zorg, bouw en detailhandel. Dit doen wij voor ondernemers en bedrijven door heel Nederland, maar richten ons voornamelijk op bedrijfsbezoek in de randstad. Van Utrecht, Hilversum, Almere tot Amsterdam. Vanzelfsprekend ben je welkom op ons servicekantoor.

Jouw route naar Administratiekantoor Amsterdam

Bekijk hier je route naar ons administratiekantoor in Amsterdam, servicekantoor te Amsterdam. Je kan ons kantoor ook prima bereiken met de trein of bus. Het openbaar vervoer stopt praktisch voor de deur.

Neem gerust contact op

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Twijfel je of jouw administratie overgenomen kan worden door The Numbers People? Of heb je andere vragen voor ons? Wij staan voor je klaar! Geen vraag is te gek, bel ons gerust.

Bel ons op 030-3200059
The Numbers People Collega

Voordelen op een rijtje

  1. Gastvrij en persoonlijk contact
  2. Collectieve voordelen
  3. Verregaande belastingexpertise
  4. Groeiplan voor ondernemers
  5. Specialist in digitaal werken
  6. Flexibele betalingscondities
  7. Totale ontzorging
  8. Vast bedrag per maand

Maak een afspraak
© 2024 Specialist in administratie