Kom jij bij ons werken? Bekijk hier alle vacatures!
 

Administratiekantoor Hilversum en Bussum

Op zoek naar een gedreven administratiekantoor in regio Hilversum?

Als ondernemer (zzp, eenmanszaak, vof of bv) moet je de ruimte hebben om je op de zaken te concentreren waar jij goed in bent om succesvol te zijn met jouw bedrijf. Daar hoort bij dat je geen omkijken meer hebt naar het voeren van jouw boekhouding, het tijdig indienen van de btw aangifte, het opmaken van de jaarcijfers en de aangifte inkomstenbelasting. Hiervoor kan je een ervaren boekhouder van The Numbers People inschakelen.

Zekerheid

The Numbers People te Hilversum neemt voor een vast maandbedrag graag al deze tijdrovende administratieve en belastingzaken bij jou uit handen. Een zorg minder en zonder extra kosten achteraf. Door mee te denken met jouw financiële bedrijfsvoering en met behulp van digitale overzichten krijg je een helder inzicht in alle in- en uitgaven. Hiermee is jouw boekhouding geheel op orde.

All-in pakket

Wij verzorgen graag jouw totale administratie en belastingzaken. De facturen boeken we in, belastingaangiftes (OB en IB) stellen we op en 2 x per jaar plannen we een voortgangsadviesgesprek met jouw en je persoonlijke boekhouder voor slechts € 99,00 per maand.

Persoonlijke boekhouder Hilversum

Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Hierom stemmen we deze maandbundel geheel af naar jouw specifieke wensen. Daarnaast krijg je begeleiding van een expert boekhouder. Of dit nu gaat om de financiële administratie, salarisverwerking of facturatie naar jouw klanten.

administratiekantoor-hilversum-skyline
Kies voor een administratiekantoor in regio Hilversum – je boekhouding en belastingzaken op orde van a tot z. Met persoonlijke begeleiding van een ervaren boekhouder.

Administratiekantoor Hilversum voor jouw complete administratie

Ons administratiekantoor is gevestigd in Hilversum en Bilthoven, op een steenworp afstand van Huizen, Loosdrecht en Utrecht. Voor de uitbesteding van jouw administratie, beschikken we over complete abonnementen en ontvang je persoonlijke ondersteuning van één van onze boekhouders van The Numbers People. The Numbers People is veel meer dan een administratiekantoor, omdat wij onze kennis en kunde op een unieke wijze inzetten. Wij, als boekhouder en belastingadviseur, denken met je mee en adviseren je bij die onderdelen waar het nog beter zou kunnen.

Wie zijn onze klanten?

Wij werken veelal voor zzp-ers en mkb-ers (van eenmanszaak, vof tot bv) in verschillende branches waaronder horeca, kappers, zorg, bouw en detailhandel. Dit doen wij voor ondernemers en bedrijven door heel Nederland, maar voornamelijk in regio Hilversum: Naarden, Bussum, Baarn, Amersfoort, Hilversum, Huizen, Laren, Loosdrecht, Soest, Eemnes, Loosdrecht en Lage Vuursche.

Bekijk hier jouw routebeschrijving van Hilversum naar ons administratiekantoor, bezoekadres aan de Nieuwe Havenweg 47 te Hilversum.

Meer weten over administratiekantoor Hilversum?

Maak een afspraak voor ons spreekuur, of laat je gegevens achter. Dan neemt onze boekhouder contact met je op!

  Neem gerust contact op

  Wil je meer weten over de mogelijkheden? Twijfel je of jouw administratie overgenomen kan worden door The Numbers People? Of heb je andere vragen voor ons? Wij staan voor je klaar! Geen vraag is te gek, bel ons gerust.

  Bel ons op 030-3200059
  The Numbers People Collega

  Voordelen op een rijtje

  1. Gastvrij en persoonlijk contact
  2. Collectieve voordelen
  3. Verregaande belastingexpertise
  4. Groeiplan voor ondernemers
  5. Specialist in digitaal werken
  6. Flexibele betalingscondities
  7. Totale ontzorging
  8. Vast bedrag per maand

  Maak een afspraak
  © 2024 Specialist in administratie