Kom jij bij ons werken? Bekijk hier alle vacatures!
 

Administratiekantoor Rotterdam

Op zoek naar een administratiekantoor in de buurt van Rotterdam? Als ondernemer (zzp, eenmanszaak, vof of bv) is het belangrijk om je helemaal te kunnen concentreren op je bedrijf zonder je druk te hoeven maken over de administratie. Het uit handen geven van tijdrovende klussen als de boekhouding, de aangifte btw, de aangifte inkomstenbelasting en het opmaken van de jaarcijfers verdient zich dubbel en dwars terug.

Flexibel, persoonlijk en betrokken

The Numbers People is ook actief in Rotterdam! Ons kantoor in regio Rotterdam is gevestigd in Capelle aan den IJssel. Onze collega’s nemen je alle administratie en belastingzaken uit handen voor een vast maandbedrag. En dat betekent zekerheid. Geen extra facturen achteraf, gewoon een pakket met alles erop en eraan en helemaal naar wens.

Een vast bedrag per maand

Wij nemen de situatie op en adviseren over het meest voordelige pakket voor jouw bedrijf. Al vanaf € 99,- per maand boeken wij de facturen in, stellen we de belastingaangiftes voor omzetbelasting en inkomstenbelasting op en overleggen we twee keer per jaar over de voortgang in een adviesgesprek.

Belastingadvies door administratiekantoor Rotterdam

Onze passie ligt niet alleen bij het voeren van perfecte administraties, maar ook leggen we jou graag uit hoe het een en ander werkt. Door mee te denken met jouw financiële bedrijfsvoering kunnen wij in jouw bedrijf aanzienlijke besparingen doorvoeren.

Digitale ondersteuning

Ons administratiekantoor in Rotterdam is betrokken bij het hele financiële plaatje van jouw bedrijf. Dat betekent dat we digitaal een overzicht creëren waardoor inzicht ontstaat in alle in- en uitgaven. Op basis van de inkoop- en verkoopfacturen maken wij automatisch een heldere prognose wat je aan inkomstenbelasting moet gaan betalen. Zo weet jij wat je te wachten staat en kun je hierop anticiperen.

Ook voor de salarisadministratie

Aangezien er bij het voeren van een loonadministratie veel komt kijken nemen wij deze graag van je over. Hierdoor heb je geen omkijken meer naar de bijkomende werkzaamheden. De snel veranderende wetgeving en de vele verschillen tussen cao’s maakt de salarisadministratie voor ondernemers een moeilijke klus.

Wie zijn onze klanten??

Wij werken veelal voor zzp-ers en mkb-ers (van eenmanszaak, vof tot bv) in verschillende branches waaronder horeca, kappers, zorg, bouw en detailhandel. Dit doen wij voor ondernemers en bedrijven door heel Nederland, maar voornamelijk in zuid Holland, waaronder Dordrecht, Den Haag, Woerden, Gouda, Zoetermeer, Delft, Leiden en Rotterdam.

Breng een bezoek aan Administratiekantoor Rotterdam

Alle kantoren van The Numbers People zijn goed bereikbaar. Je kan ons kantoor in Rotterdam daarom prima bereiken met de trein en bus. De bushalte bevindt zich op een aantal minuten lopen van het kantoor. Je kan bij administratiekantoor Rotterdam gratis parkeren.

Bekijk hier je route van naar ons servicekantoor nabij Rotterdam :

Wil je meer weten?

Maak een afspraak voor ons spreekuur, of laat je gegevens achter. Dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met je op!

Neem gerust contact op

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Twijfel je of jouw administratie overgenomen kan worden door The Numbers People? Of heb je andere vragen voor ons? Wij staan voor je klaar! Geen vraag is te gek, bel ons gerust.

Bel ons op 030-3200059
The Numbers People Collega

Voordelen op een rijtje

  1. Gastvrij en persoonlijk contact
  2. Collectieve voordelen
  3. Verregaande belastingexpertise
  4. Groeiplan voor ondernemers
  5. Specialist in digitaal werken
  6. Flexibele betalingscondities
  7. Totale ontzorging
  8. Vast bedrag per maand

Maak een afspraak
© 2024 Specialist in administratie