Kom jij bij ons werken? Bekijk hier alle vacatures!
 

Administratiekantoor Soest

Zoek jij een administratiekantoor in Soest?

Je bent ondernemer (zzp, eenmanszaak, vof of bv) en je wil je concentreren op de zaken waar jij goed in bent. Je administratie voeren vind je eigenlijk maar een blok aan je been! Je wil liever geen omkijken hebben naar bijvoorbeeld het juist voeren van je boekhouding, het tijdig indienen van de aangifte btw, het opmaken van je jaarcijfers en de aangifte inkomstenbelasting.

Het complete ontzorg-pakket

Bij The Numbers People uit Bilthoven (vlak bij Soest), nemen we voor een all-in maandbedrag alle administratieve taken en belastingzaken bij jou uit handen. Wij boeken de financiële boekhouding in en we stellen de btw- en IB- aangifte voor je op. Daarnaast kun je bij ons terecht voor de uitbesteding van de salarisadministratie. Wij bieden namelijk alles onder één dak: van boekhouding en personeelszaken tot belastingadvies.

Administratiekantoor Soest voor jouw administratie

Ons administratiekantoor is gevestigd in Bilthoven, op slechts een paar kilometer van Soest, Utrecht en Zeist. Voor het uitbesteden van jouw administratie bieden we complete abonnementen aan. Voor starters hebben we ook een mooi starterspakket. Onze kennis en kunde zetten wij altijd op een proactieve wijze in. The Numbers People is een full-service administratiekantoor, omdat we je graag helpen om je financiële doelstellingen te halen. Dat doen we eigenlijk veel liever dan alleen je administratie!

Alles in één oplossing

Wij verzorgen jouw totale administratie en belastingzaken. Alle facturen worden ingeboekt en wij stellen de belastingaangiftes (ob en IB) voor je op voor een vast bedrag van € 99,- per maand. Is dit wat jij van een administratiekantoor in Soest verwacht? Als je verder wilt groeien met je bedrijf en graag wat meer inzicht hebt in je cijfers, dan kun je ook een uitgebreider pakket kiezen, waarbij we ook 1 of 2 keer per jaar een gesprek met je inplannen om alle cijfers te bespreken. Dan hoor je ook meteen waar je nog kunt besparen!

Behoor jij tot onze doelgroep?

Wij werken voor de meest uiteenlopende bedrijven zoals horeca, zorg, kappers en bouw, zowel voor zzp als mkb, van eenmanszaak, vof tot bv. Wij bedienen onze doelgroep door heel Nederland, maar voornamelijk binnen de provincie Utrecht: van Soest, Doorn, Amersfoort, Bilthoven, De Bilt, Baarn, Houten, Hilversum, IJsselstein, Nieuwegein, Oudewater, Veenendaal, Wijk bij Duurstede, Woerden, Woudenberg tot Gouda.

Meer weten?

Maak een afspraak voor ons spreekuur, of laat je gegevens achter. Dan nemen wij snel contact met je op!

Administratiekantoor op 15 autominuten van Soest

Plan je route van Soest naar ons administratiekantoor The Numbers People, jouw servicekantoor in Bilthoven. Je kunt ons kantoor ook prima bereiken met openbaar vervoer, zowel de bus als trein stoppen voor de deur.

Neem gerust contact op

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Twijfel je of jouw administratie overgenomen kan worden door The Numbers People? Of heb je andere vragen voor ons? Wij staan voor je klaar! Geen vraag is te gek, bel ons gerust.

Bel ons op 030-3200059
The Numbers People Collega

Voordelen op een rijtje

  1. Gastvrij en persoonlijk contact
  2. Collectieve voordelen
  3. Verregaande belasting expertise
  4. Groeiplan voor ondernemers
  5. Specialist in digitaal werken
  6. Flexibele betalingscondities
  7. Totale ontzorging
  8. Vast bedrag per maand

Maak een afspraak
© 2024 Specialist in administratie