Kom jij bij ons werken? Bekijk hier alle vacatures!
 

Administratiekantoor Woerden

De administratie veilig uitbesteed in regio Woerden

Ben je op zoek naar een administratiekantoor in Woerden? Als ondernemer (zzp, eenmanszaak, vof of bv) is het belangrijk om je volledig te kunnen concentreren op je bedrijf zonder je druk te hoeven maken over de administratie. Het uit handen geven van tijdrovende klussen als de boekhouding, de aangifte btw, de aangifte inkomstenbelasting en het opmaken van de jaarcijfers verdient zich dubbel en dwars terug.

Alles geregeld

The Numbers People uit de regio Woerden neemt alle administratie en belastingzaken uit handen voor een vast maandbedrag. En dat betekent zekerheid. Geen extra facturen achteraf, gewoon een maandabonnement met alles erop en eraan en helemaal naar wens.

Abonnement – vast maandbedrag

Wij nemen de situatie op en adviseren over het meest voordelige pakket voor jouw bedrijf. Vanaf maar liefst € 99,- per maand boeken wij de boekhouding in, stellen we de belastingaangiftes OB en IB op en nemen de jaarcijfers met jou door.

Financiële coaching door administratiekantoor Woerden

Onze passie ligt niet alleen bij het voeren van perfecte administraties, maar ook in adviseren en inzicht geven. We leggen graag uit hoe het een en ander werkt. Door mee te denken met jouw financiële bedrijfsvoering kunnen wij in jouw bedrijf aanzienlijke besparingen doorvoeren.

Skyline Woerden – Administratiekantoor op steenworpafstand > Wiki

Digitale ondersteuning

Ons administratiekantoor te Woerden is betrokken bij het hele financiële plaatje van jouw bedrijf. Dat betekent dat wij ook digitaal overzicht creëren waardoor inzicht ontstaat in alle in- en uitgaven. Op basis van de inkoop- en verkoopfacturen maken wij automatisch een heldere prognose wat je aan inkomstenbelasting moet gaan betalen. Zo weet jij wat je te wachten staat en kun je hierop anticiperen.

Ook voor de salarisadministratie

Aangezien er bij het voeren van een loonadministratie veel komt kijken, nemen wij deze met plezier van je over. Hierdoor heb je geen omkijken meer naar de bijkomende werkzaamheden. Snel veranderende wetgeving en de vele verschillen tussen cao’s maakt de salarisadministratie voor ondernemers een moeilijke klus.

Wie zijn onze klanten?

Wij werken veelal voor zzp-ers en mkb-ers (van eenmanszaak, vof tot bv) in verschillende branches waaronder horeca, kappers, zorg, bouw en detailhandel. Dit doen wij voor ondernemers en bedrijven door heel Nederland, maar voornamelijk in regio Utrecht, waaronder Woerden, De Bilt, Baarn, Houten, Hilversum, IJsselstein, Nieuwegein, Oudewater, Soest, Veenendaal, Vianen, Wijk bij Duurstede, Woudenberg, Zeist en Gouda.

Waar vind je Administratiekantoor Woerden

Bekijk hier je route naar ons administratiekantoor in Woerden. Je kan ons kantoor ook prima bereiken met de trein en bus. De bushalte bevindt zich op loopafstand van ons servicekantoor.

Neem gerust contact op

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Twijfel je of jouw administratie overgenomen kan worden door The Numbers People? Of heb je andere vragen voor ons? Wij staan voor je klaar! Geen vraag is te gek, bel ons gerust.

Bel ons op 030-3200059
The Numbers People Collega

Voordelen op een rijtje

  1. Gastvrij en persoonlijk contact
  2. Collectieve voordelen
  3. Verregaande belastingexpertise
  4. Groeiplan voor ondernemers
  5. Specialist in digitaal werken
  6. Flexibele betalingscondities
  7. Totale ontzorging
  8. Vast bedrag per maand

Maak een afspraak
© 2024 Specialist in administratie