Kom jij bij ons werken? Bekijk hier alle vacatures!
 

Administratiekantoor Zeist

Zoek je een administratiekantoor in Zeist?

Je bent ondernemer (zzp, vof of bv) en je wil het liefst zoveel mogelijk tijd besteden aan de zaken waar jij goed in bent? Je wilt geen omkijken meer naar bijvoorbeeld het juist voeren van je boekhouding, het tijdig indienen van de btw-aangifte, het opmaken van jaarcijfers en jouw aangifte inkomstenbelasting?

Alles in één pakket

Bij Den Hartog | The Numbers People nemen we jouw gehele administratie en bijbehorende belastingzaken graag uit handen. De inkoop- en verkoopfacturen worden ingeboekt en wij stellen de belastingaangiftes (btw en inkomstenbelasting) voor je op voor slechts € 99,- per maand. Is dit wat jij van een administratiekantoor in Zeist verwacht?

Complete ontzorging

The Numbers People uit Bilthoven (regio Zeist) neemt voor een vast maandbedrag deze administratie en belastingzaken bij jou uit handen. Er zijn verschillende pakketten, dus je kunt altijd kiezen wat het best bij jou past! Wij boeken facturen in, stellen de OB- en IB- aangifte voor je op en als je wilt kunnen we twee keer per jaar afspreken voor een adviesgesprek, waarin wij jou adviseren over jouw administratie en belastingen.

Administratiekantoor Zeist voor het uitbesteden van de administratie

Ons administratiekantoor is gevestigd in Bilthoven, dit is op steenworp afstand van Zeist, Hilversum en Utrecht. Voor de uitbesteding van jouw administratie hebben we abonnementen die zeer compleet zijn. Onze kennis en kunde zetten wij op een unieke wijze in. The Numbers People is dan ook meer dan alleen een administratiekantoor!

Behoor jij tot onze doelgroep?

Wij werken voor allerlei soorten ondernemers, van ZZP-ers tot MKB-bedrijven, of je nu een vof of een bv hebt. Wij bedienen onze doelgroep door heel Nederland, maar voornamelijk in de provincie Utrecht: Zeist, Woudenberg, Driebergen, Hilversum, Amersfoort, De Bilt, Baarn, Houten, IJsselstein, Nieuwegein, Oudewater, Soest, Vianen, Wijk bij Duurstede, Woerden, en Gouda.

Wil je meer weten?

Maak een afspraak voor ons spreekuur of laat je gegevens hieronder achter. Wij nemen dan spoedig contact met je op!

Plan je route van Zeist naar ons Administratiekantoor

Den Hartog | The Numbers People is vanuit Zeist niet alleen bereikbaar met de auto. Zowel de trein als bus stoppen direct voor de deur. Parkeergelegenheid is gratis.

Neem gerust contact op

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Twijfel je of jouw administratie overgenomen kan worden door The Numbers People? Of heb je andere vragen voor ons? Wij staan voor je klaar! Geen vraag is te gek, bel ons gerust.

Bel ons op 030-3200059
The Numbers People Collega

Voordelen op een rijtje

  1. Gastvrij en persoonlijk contact
  2. Collectieve voordelen
  3. Verregaande belasting expertise
  4. Groeiplan voor ondernemers
  5. Specialist in digitaal werken
  6. Flexibele betalingscondities
  7. Totale ontzorging
  8. Vast bedrag per maand

Maak een afspraak
© 2024 Specialist in administratie