Kom jij bij ons werken? Bekijk hier alle vacatures!
 

Flexwerkplekken

Veranderen van omgeving is goed voor je creativiteit en productiviteit!

Zie je steeds op tegen het uitvoeren van de administratieve taken van jouw onderneming en wil je graag een stok achter de deur? Dat is een hele goede reden om een flexwerkplek te huren in onze winkel. Je kan hier gefocust aan de slag en kunt met je belastingvragen direct aankloppen bij een van onze collega’s. Hierdoor werk je efficiënt en heb jij in no-time jouw administratie op orde.

Het kan ook zijn dat je behoefte hebt aan afwisseling of een dag(deel) samen wilt werken met een collega of zakelijke relatie. Ook dan kan je bij ons een flexwerkplek huren. Werken in een andere omgeving stimuleert namelijk je creativiteit en productiviteit, wat positief is voor een zakelijke brainstorm.

Wil je eens uitproberen hoe het is om vanuit onze one-stop-shop te werken? Probeer het de eerste keer gratis uit! Daarna betaal je voor een dagdeel (4 uur) € 12,50 exclusief btw of schaf een strippenkaart aan voor 10 dagdelen voor € 99,- exclusief btw.

Wat is inbegrepen in de huur?

 • Koffie, thee en water
 • Fruit
 • Lunch optioneel bij te bestellen voor € 5,00 inclusief btw
 • Op aanvraag gebruik printer

We beschikken uiteraard over een goede wifi verbinding.

Heb je tussen het werken door een korte belastingvraag? Er is altijd een medewerker aanwezig om jouw vragen te beantwoorden. Voor complexe vragen adviseren we je om telefonisch of per mail een afspraak inplannen. Klik op deze link om snel contact met ons op te nemen.

Onze one-stop-shop in bevindt zich De Bilt aan Hessenweg 194B en is goed bereikbaar. Je kunt gratis parkeren op loopafstand en de bus stopt elke 10 minuten. Je bent binnen 5 minuten in het centrum van Utrecht.

Neem gerust contact op

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Twijfel je of jouw administratie overgenomen kan worden door The Numbers People? Of heb je andere vragen voor ons? Wij staan voor je klaar! Geen vraag is te gek, bel ons gerust.

Bel ons op 030-3200059
The Numbers People Collega

Voordelen op een rijtje

 1. Gastvrij en persoonlijk contact
 2. Collectieve voordelen
 3. Verregaande belastingexpertise
 4. Groeiplan voor ondernemers
 5. Specialist in digitaal werken
 6. Flexibele betalingscondities
 7. Totale ontzorging
 8. Vast bedrag per maand

Maak een afspraak
© 2024 Specialist in administratie